Coaching & training

Coaching


Soms heb je de (theoretische) kennis wel, maar loop je in je werk toch tegen praktische vraagstukken aan. In zo’n geval kan ik jou als coach bijstaan.
Net als bij de trainingen geldt ook hier dat jouw vraag centraal staat in de oplossing, ‘ieder heeft zijn eigen kleur.’ Of het nu gaat om een eenmalig klassenconsult of een traject van diverse bijeenkomsten, alles is mogelijk. Het is vaak prettig als iemand, niet gebonden aan jouw organisatie, mee kan kijken in een bepaalde (les)situatie. Die onafhankelijkheid gecombineerd met mijn ervaring en kennis vanuit het gespecialiseerd onderwijs maakt dat we vaak snel komen tot de kern van een vraag of uitdaging. Van daaruit maken we samen de stap naar praktische oplossingen.


Training


‘Ieder heeft zijn  eigen kleur.’
Dit geeft precies weer hoe ik niet alleen kijk naar mijn eigen leerlingen, maar ook naar mijn klanten.
Daar waar de ondersteuningsbehoefte van iedere leerling verschilt, is ook de scholingsbehoefte van iedere klant weer anders. Door te luisteren naar het verhaal en de vraag, kan ik mijn training en begeleiding aanpassen op die specifieke behoefte.
Hieronder vind je een overzicht van de basistrainingen die ik kan bieden. Van AD(H)D en Brein tot Trauma en Verschillen in gedrag.
Iedere training heeft zijn eigen hoofdthema/kleur. Afhankelijk van jouw vraag, kan er gekozen worden uit één van deze trainingen of een training op maat.
Maak hieronder al kennis met deze basistrainingen. Ik denk vervolgens graag met je mee hoe deze training het best past bij jouw vraagstuk. Neem geheel vrijblijvend contact op!

Klik op het logo om de factsheet van de desbetreffende training te downloaden.

E-mailen
Bellen
LinkedIn